Under tiden och efter.


Hallen


Den vrålsnygga tapeten som fanns under...


Tidigare sovrumstapet...


Dekorativ spricka i hörnet.


Sovrummsfönstret


Den fina  fina gröna färgen som var orginal i hallen...hu!


Nu när ser det ut så här när man kommer in genom dörren.


Från ytterdörren mot sovrummet.


Hatthyllaoch skoställ.


Sett från toadörren.


Köket


köket från andra hållet.











Bildregn =)

I dag fick jag tummen ur och fotade hallen och köket och sen när jag skulle ladda över bilderna så upptäckte jag att jag inte laddat över bilder från julafton ännu =) så här kommer dom, och några bilder från vår inflyttnings och födelsedagsfest.


Mommos julgran med julklapparna under.


Blokusturnering, årlig tradition. Mika, kusinerna Tom, Dennis och Lottas hår.


Mika, kusin Johan, moster Lena med maken Rolf.


Mommo och mamma.



Koffe, Emelie och Maddi.


Jag, Jill och Mariell.


Koffe, Åsa och Emelie.


Maddi, Marre, Emelie och en bit av Nemo.


Innan födelsedagsfikat med Mikas lilla släkt.

Helg igen.

Ja, då var det helg igen, veckorna går som himla fort, det är bara klockan sex på morgonen som det känns som att det aldrig kommer bli fredag men det blir det ju ändå, bevisligen. I mitt fall en väldigt lugn fredag, let's dance och sol sidan, det är så sjukt bra, exakt min humor. Underbart!! och det kommer en säsong till =)

Jag skall få ett skrivbord, det heter Mikael =) 499 kronor på IKEA och i samma färg som dom övriga möblerna i vardagsrummet. Familjen skall införskaffa det när dom åker lite söder över på påsklovet. Perfekt, då kan jag ju råka glömma att betala det också...fast det är nog lite dumt at avslöja det här men det är sådant som dom får räkna med som föräldrar =) Det skall iaf bli väldigt skönt att kunna sitta klokt vid datorn o inte som en hösäck i soffan, o så tyckte mika att jag skulle ha hans gamla dator också för den är bättre än min att spela på. Det kan jag nog leva med, och så var det nått om att han ville ha ny skärm och jag skulle ta över hans nuvarande, kan jag också leva med.


Så här ser Mikael ut, blir perfekt. Bara en stol som behövs också, vi har ju bara våra barstolar och det känns inte som någon bra kombo faktiskt. Men dom har nog någon halvkass billig på rusta. Det får duga. Eller så får jag ta pilatesbollen, det är ju hippt.

I morgon tänkte jag (än så länge) fixa i ordning och fota lite efter bilder så ni får se hur det ser ut här nu. Men jag lovar inget ännu =)


Lotta Engberg

Lotta engberg är helt klart underskattat!! Hon var min idol när jag var liten och det sitter nog ännu lite i och jag kan ännu låtarna, den som jag alltid lyssnade på när vi åkte i brösarps backar när vi var på semester, 100%.


Söndag

Hello hello

Jag har ett tag nu konstaterat att jag har verkligen inte gröna fingrar, mina blommor ser alrdig riktigt 100 ut, den enda som sett bra ut hela tiden är den lilla fikusen i köksfönstret. Den stora blomman som vi fick av mikas moster är bara konstig. Hon sa att den skulle ha vatten typ var fjortonde dag men den ser ju ledsen ut efter typ tre dagar och så börjar bladen rulla ihop sig, kommer inte i håg vad den hette, kan ha vart calatea. Det var det för jag googlade det nu, så då läste jag också att den skall vara fuktig hela tiden och vill ha regnskogs luftfuktighet. Alltså en badrumsblomma typ. Och så har vi tyå bergspalmer, dom har vart perfekta hela tiden men nu har den ena typ torkat, så jag har vattnat den =) men i går kollade jag hur mycjet vatten det egentligen fans i krukan och det var ganska mycket...men torkar dom även när man ger dom för mycket vatten?? Känns bra att samtidigt som jag skriver detta vill jag ha en  ny blomma, en murgröna som är uppbunen på två bågar som korsar varandra uppe i mitten. Dom har sådana på ica Maxi och jag känner att en sådan i sovrummet hade suttit fint.

Igår lekte jag designer åt Johanna G, mitt första design jobb haha=) hon fick en lila header till sin blogg och i slutändan vart det bra efter att jag tappat bort menyn och hittat den igen osv....ni kan kolla in den på johannaofaune.blogg.se

Nu ska jag väl kolla regnskogsblomman dåra och sen skall jag spela lite wow, hehe =)

Förresten, middagstips till kvällen någon??

Bad Boys

Låten på min hjärna just nu. I like!!


Hår!!!

Jag vill ha långt hår igen!! Malin är långt rakt hår och så är det bara. Inte kort o lockigt. Jag trivs inte så!! Jag förstår inte hur andra som har långt hår kan klippa sig men det syns inte på längden dom får bara en snygg frisyr liksom. Mitt blir kort och ingen frisyr, och så kommer det till en viss längd som jag trivs med (hade ju gärna kunnat få vara längre) sen måste man klippa sig och sen så går det bara fram och tillbaka så...det suger!

Bra låt =)

En gamal låt som jag verkligen gillar, vet inte vad det är med den jag gillar. jag menar texten är ju inget extraordinärt men den är bar iaf.


RSS 2.0