Tornerspel

Nu skall vi snart iväg på tornerspels genrepet på strandgärdet. Efter som sommar är tornerspel för mig så får det här bli min oficiella invigning av sommaren=) Det  skall jag fira med klänning och röda skor!

Är det fint med brunt?

design hjälp

Idag har jag köpt ett par nya skor, dom är röda och jättefina, och billiga var dom med=) Sen så har jag styrketränat med Mikas mamma igen, jag och pilatesbollarna kommer inte så bra överens längre, idag låg jag mest på golvet när jag skulle göre en övning på den. Men kul var det iaf=) Efter träningen åkte jag och handlade tacos grejer och sen åkte jag till Elin och Jimmy och lagade tacos, det var ingen hemma ännu när jag kom så jag funderade på vad jag skulle göra för elakt men jag kom inte på något. När dom kom hem och Mika kom också så hade vi en väldigt trevlig kväll. Vi pratade om bilskador och massa annat skoj, typ restaurang diskmaskiner som heter granul...



Jag frågade Mariell om lite idéer på vad som är jag som man kan ha med i headern på bloggen, hon tyckte att färgen brun var jag. och beasås...Mariell kommer iaf hem nästa vecka=) som jag har längtat efter den dagen, jag grät jätte länge när jag fick reda på att hon skulle åka och plugga ett helt år, sen hade det varit en allmänt dålig dag också men det var ändå hemst. men nu är hon snart hemma igen=) Nu skall jag sitta och stirra på photoshop igen för att försöka komma på hur jag vill att min blogg egentligen skall se ut. Ingen mer som har något tips på vad som är jag?

Update med bilder...

En liten update i bilder på vad jag gjort sen senast:


En del av gymmet i Tisdags. Sen åkte jag som sagt till
Eskelhem och fick mat sen gjorde vi raberberpaj också. Mycket trevligt.

I Onsdags skulle killarana skimma tänkte dom men dagen typ regnade bort så Mika pillade bå sin lilla blå lådbil (BMW E30) sen så vart det förfest hös Maddi sen lite krogen och sen efterfest hos Maddi igen. jag anmälde mig frivilligt som chaufför och kom fram till slutsatsen att det är svårt att köra bil i pumps...

Mika och Christer


Maddi gör kvällens snyggaste min, Jag försöker se söt ut=)

I Torsdags var Mika bakis halva dagen sen skulle vi på kalas till hans Kusin Amanda som fyllde 14. Så innan dess tog vi ett varv på Åhlens med Mikas mamma för att hitta pressent, Åhlens råkade vara det enda som var öppet eftersom det var kristihimmelfärdsdag...Hos Amanda fikade vi och sen spelade vi Blokus. Det finns likheter i Mikas släkt med min, vi gillar att spela blokus. Jag vann två gånger av fyra=) Mika vann bara en och Amanda en, hon var obesegrad stormästare innan.  Sen ringde Elin och övertalade oss att äta på Nymans med dem och sen se på film. Det var gott och vi såg på Wild, Wild west. Den var underhållande, har inte sett den förut.

I Fredags kommer jag inte ihåg vad vi gjorde på dagen, på kvällen var vi iaf i Boge och Mika klappade på sin bil. och nu kom jag på att vi satt och pillade ur dubbarna ur mina vinterdäck för jag kom fram till att jag inte hade råd att köpa nya sommardäck. Jag har fortfarande ont i handen efter skruvmejslen.

Och i går då så var Mika på fältävling med Hemvärnet och jag var med och tittade. Vi gick över en mil på tofta skjutfält och Mikas lag kom sist. Men det var lite underhållande att se alla låtsas militärer. Dom finns verkligen i alla former, dom som tror att dom är jätte matcho och har svarta solbrillor fast det nästan regnar, dom som står med kaffekorgen med sig på uppställningen och bönderna, kommer lite senare och har fortfarande mjölkpallen och ladugårdstövlarna kvar i bilen. Men många killar, män och gubbar samlade på samma ställe resulterar i mycket snuskskämt och spydigheter.


Jag provar Mikas basker. Jag tycker dom är klart snyggare än deras kepsar som dom annars har på sig, dom ser ut som töntiga jägarkepsar, det saknas bara öronlapparna på dem.


I dag har varit en kanonfin dag, sovmorgon och sen har vi spenderat hela dagen i Valleviken, det var jättevarmt och tydligen var det underbart att skimma där också, det kan jag inte uttala mig om eftersom jag inte testade. Vi kom inte därifrån fören halv åtta och då var det ännu varmt i solen men Mika sträckte sig i ljumsken och dom började bli lite frusna så dom gav upp ändå.

Mika använder Martin som ett stöd här i livet.


Mika.

Beach 2010...

Nu skall jag iväg och träna med Mikas mamma igen på naprapatcenter, hoppas dom har fått igång vibrationsplattan, skulle va kul att testa den=) Sen skall jag hem till Elin och Jimmy och äta, Jimmy sa att maten står på bordet klockan sju så det hoppas jag för jag lär va hungrig.


Måste dra

Änglar och demoner

I förrgår var jag, Elon och Jimmy och såg Dan Brown´s Änglar och demoner. Den är två timmar och 18 minuter lång och första 40 minuterna var rätt tröga. Men sen vart den bra, men det var väldigt lik Da vinci koden. Typ samma upplägg. Det har hänt något så dom behöver Robert langdon för att tyda det och i samma veva av en annan anldning kommer det dit en tjej som visar sig kunna väldigt mycket hon med och dom börjar lösa fallet tillsamans, till sin hjälp har dom en polis somkör runt dem i hela vatikanen i sin lilla bil och på slutet när man tror att dom har fått fast rätt person så visar sig att det var fel och sen hittar dom rätt iaf. Precis som i Da vinci koden. Men jag tyckte ändå den var bra. Det bästa med dem filmerna är att det gör en nyfiken. Finns den orden som dom pratat om i filmen på riktigt? Jag satt och googlade det igår och jag tro att den funnits/finns. Det stod att Illuminat orden som den heter hade haft ett sammarbete med frumirarna, dock var sammarbetet lite olika beskrivet på olika sidor men det skulle inte förvånamig om det var så. Nu skulle jag behövt jobba på frimis igen för då hade jag kunnat fråga Ove som är ordförande för frimurar lodgen här. Fast han kanske inte hade fått svara på det men han kanske hade junnat veta om Illuminati fanns eller inte....


Kayaking!!

I dag har jag gjort något jag aldrig gjort förut. Jag har paddlat kajak. Det var sjukt kul!! Mika har ju varit på fårö hela helgen med sin kompis Peter. Peter har ett företag som heter fårö kayaking som hyr ut kajaker och ordnar turer. Så i helgen har han och Mika lärt Mika att paddla kajak och idag skulle dom ha en tur med 8 pers (som sen blev 5) och då fick jag också följa med. Det var roligt. Men jag övertalade Mika att vi skulle ha en två-mans kajak för dom är svårare att tippa. Det är ju alltid bra att ta det säkrare före det mindre säkrare=) Vi paddlade lite mer än en halvmil och det var inte ens jobbigt...då! Man blev inte andfådd, det var inte jobbigt i musklerna eller nått. Men nu efteråt, fy fan. Och dom ställena som är mest möra är nacken och låren. Man skulle ju kunna tro att det skulle va armarna med icke. Man använder hela kroppen fast man inte märker det men mina lår känns som jag sprungit i trappor hela dagen. Men det var jätte kul. Vi paddlade vid furillen och där har jag aldrig varir förut så det var kul att se det med, Håkan Nesser har ju byggt hus där och det var skitfult. Det kan säkert vara fint inne och utsikten lär det ju inte vara något fel på men själva huset. Nej, inte snyggt. Här är en länk till peters hemsida i fall att ni blir nyfikna.  http://www.farokayaking.com/


I'm So vain!

Vaknade nyss och kände att jag ha ett munsår pågång på överläppen...tack så mycket! Vi har ju planerat utgång i kväll sen en vecka tillbaka ungefär, då vill jag inte ha munsår. Så jag skall snart gå till apoteket och köpa svindyr munsårssalva, det måste verkligen vara någon dyr ingrediens i munsårssalva för alla är jätte dyra. Jag har compeed munsårsplåster men dom syns lite för mycket, man kan ha dem när man jobbar och inte vill springa omkring med en vit klutt på läppen. Nu skall jag bara komma på vilket apotek jag skall gå till, vi bor mittemellan två stycken. Men jag måste köpa strumbyxor också,men det kan man också göra åt båda hållen. Bröd skall jag med köpa och då funkar båda hållen också. Mika åt det sista brödet till frukost i morse innan han skulle ut och skjuta så när jag skulle äta frukost förut var allt jag fick en kopp te...Och senare i dag så lämnar han mig och drar till fårö tills på måndag...så länge har vi inte varit ifrån varandra sen vi flyttade ihop, över ett år sedan alltså. Men jag funderar på att åka ut till dem på söndag. Vi får se.

Dagens teknik...

All ära åt dagens teknik men bara när det funkar som det skall. Vårat internet har strulat i några dagar nu, men ibland (som just nu) så har man tur och det funkar.

Dom senaste två dagarna har jag iaf ridit med Elin och vart med grabbsen på stranden och igår körde jag ett pass på F&S med Jill. Tro ni jag har träningsvärk eller. Jag har nästan haft träningsvärk hela den här veckan ju. Men sen har jag ju byggt på den hela tiden, det där med att musklerna skall återhämta sig har jag glömt bort. Nu sitter jag och tittar på MTV, det var länge sedan faktiskt, just nu är det Madonna. Tanten med ännu mer åldersnoja än min förra lärare Jukka. Dessutom dejtar hon en 22 åring...huuu, någon måtta måste det ju finnas.

Om en stund skall jag ta ett varv med Emelie på stan och sen ikväll skall vi nog grilla på strandpromenaden. Jag fundera bara på om det inte ännu är eldningsförbud...men det är Jill´s idé så jag hoppas att hon har koll.


Styrketränat

I dag efter vi haft någon timmes plak och lek på stranden var jag och tränade med Mikas mamma. Pju!! Jag fick tomatfärgat ansikte eftr bara uppvärmingen, 2 minuter på någon trampmaskin och 2 minuter på cykel. Sen körde vi 12 olika stationer, rygglyft, mage, benlyft, balans och lite mer. Jag var bäst på att sitta still på pilatesbollen och hålla balansen=) Kan kanske ha något med alla år av ridning att göra. Sen körde jag bänkpress för första gången, det kändes coolt. Efter träningen var jag iaf lite skakis i hela kroppen, jag typ vibrerade mig fram på Ica Maxi när Mika och jag var och handlade efteråt. Men efter maten och en lång dusch så är jag återställd. Vi gjorde kycklinggryta med cocosmjölk, grön curry, ingefära, citron och champinjoner och quinoa till det. Väldigt gott. Och just nu blev jag sugen på vårrullar...kanske kan övertala Mika att äta lunch på Kanjanas i morgon. Thai buffé! På tal om thai så var vi hemma hos Elin och Jimmy i går kväll och tittade på deras bilder och dykfilm från Thailand. Såg helt okej ut faktiskt, men dykning låter ännu lite läskigt  tycker jag. Vi fick kladdkaka med, det var gott.


Mika somnade mitt i sin klädhög på sängen förut, det har varit en tuff dag för
honom, först skimma sen städade han när jag tränade.


Nu regnar det här. God natt.

Surfs Up

I dag har jag badat fötterna i havet, var med Mika, Jonas och Christer när dom var och skimmade i dag. Nu undrar ni vad skimma är va? Man har en skimboard som är typ en liten surfingbräda som man åker på i vattenbrynet, först får man springa massa för att komma på det för man skickar i väg den framför sig så att den skall få fart sen hoppar man på och glider en bit. Det var faktiskt väldigt skönt på stranden, kallt i vattnet men jag offrade mig för deras skull så dom skulle få lite bra bilder på sig själva. Har ju lärt mig av Mariell att en fotograf inte får va rädd för att bada ofrivilligt eller kräla omkring i lera och dylikt.

Så här ser det ut, det är Jonas som visar.


Mika, Jonas och Christer. Kodak moment.


Beviset. Mina fossingar i vattnet.


Mika


Christer

Göra stan

Tjipp Tjopp!

Nu sitter jag och väntar på Elin, vi skall ombesiktiga hennes bil för att gubben på bilprovningen inte vet hur en broms funkar sen skall vi gå på stan. Vi skulle nog köpa nya däck till hennes bil med. Det är dyrt och det skall jag med göra, måste kolla med Mika hur det har gått med dem för det var han som skulle fixa det. Det skall iaf bli väldigt trevligt att gå på stan, har inte gjort det ordentligt fast jag varit hemma i snart två veckor. Jag måste hitta några neutrala t-shirtar, vi jobbar nämligen i våra egna kläder i sommar, bara ett långt förkläde har vi likadant. Men nästan alla mina tröjor jag har nu är höstiga, typ grå och bruna, har några andra men dom är det typ döskallar eller disneymotiv på...känns inte så seriöst.



Buffén i går var väldigt god iaf, som vanligt. Åt jättegod mango och passionsfrukts tårta, banan och choklad mousse och massa annat smarrigt. Sen när vi hade stoppat i oss massa gott tog jag Mikas bil och åkte till Elin och red. Mika åkte till slite och lekte med sina kompisar så efter ridandet styrde jag med mot slite och snälla som dom är hade dom sparat mat till mig, pommes och grillat med bea. Mums mums. Typ precis när jag ätit upp så skulle vi åka till Krall och äta paj men vi tog vägen förbi Robin och kollade på hans nya bil. Dom pratade massor om dumpventiler och vaste gate och massa sådana ord som jag inta har någon koll på. Men jag upptäckte iaf att Robin är trevlig, han är en sådan människa som jag har sett mycket i skolan och ute på helgerna och så och det bara lyser "jag tycker jag är så jävla snygg" om honom. Så jag har döpt honom till Jag tror jag är snygg Robin och den fördomsfulla delen av mig har inte gillat honom. Men han var riktigt trevlig och hade massa fina bilar. En som jag tyckte att jag kunde fått, tror att det var en opel GT. Sen vart det iaf rabarberpaj hos Krall. Det var gott! Och nu borde elin snart vara här för hon ringde nyss och sa att hon åkte hemifrån sitt.


It´s alive!

Nu lever han igen, så nu skall vi åka till jobbet i stenkyrka och käka desertbuffè. Det är helt okej faktiskt=) Skall låna lite böcker av Natalie också och plugga lite vin kunskap. I går lärde jag mig att shiraz och syrah är samma sak, men franskt och australiensiskt namn. Och att det finns fyra sätt att göra dessertvin, jag kommer bara ihåg ädelröta, och nu kom jag på eiswien också, det är när druvorna fått frysa innan man plockar dom, måste ha varit minst minus sju grader en natt innan dom skördas. Nu kom jag på värsta bra grejen, alla lärare säger ju att man skall skriva ner allt man läser när man pluggar något för att man kommer ihåg det bättre då (kan nog stämma) Så då kan jag skriva det här i lite lättsammare text än vad det står i böckerna så lär jag mig det och ni med. Snällt va.

Mika är bakis=)

Tjingeling=)

Sitter i sängen jämte min söta bakfulla Mika, Jag drack mest vatten igår, köpte ett glas vin också men det råkade åka i golvet rätt fort. Vi var på Pumpbolaget på borgen. Det var sjukt mycket folk, jag är glad att jag inte jobbar där längre. Men glad att jag jobbat där får då får man komma in gratis. Har jag sagt något negativt om Manne, nä, inte vad jag kan komma i håg...Vi var där med Jill och några av hennes kompisar men sen träffade vi ju massa folk där inne. Tex. Mari och Mattis (som också hade fått höra att Mika fick en flygtur av Annie). Sen va Patzy och stefaan där, Widde stod i garderoben. Massa folk var det iaf. Men Pumpbolaget var mycket bättre i sälen, och det kändes klart fel när dom spelade "seven nation army" och allt pack stod och sjöng med. Den låten är ju säsongar låten, det är så mycket sälen det bara kan bli. Den kan man bara inte spela var som helst. Så det så.
  Nått av det bästa med att gå ut enligt mig är iaf att man kan käka fylle-käk. Vi landade på Max. Det var gott, för kvällsmaten vi fått tidigare på jobbet var inget i vår smak. Tilapa filé (aborre) med potatis terine och ansjovis-sås. Fisken smakade jordkällare, potatisen var nog god men jag hade dränkt den i sås innan jag fick veta att det var ansjovis sås...Men vi skall dit idag igen  och käka dessert buffé, det är mycket godare. Så fort Mika har blivit människa igen=) Men han har varit vaken och pratat så han lever iaf, även om det inte ser ut som det.



Jag vill ändra designen igen här men jag har inga idéer, jag känner bara att den jag har nu är ful. Någon som har nått tips?

Äntligen är den här dagen slut!

Det är farligt att att gå ut och festa med bara restaurang folk. Det blir så mycket dricka för alla bara bjuder hela tiden, ändå tyckte jag att jag hade ett vattenglas i handen nästan hela tiden för att spä ut det folk satte i min andra hand. Väldigt trevlig kväll och hade vi bott lite längre iväg hade jag garanterat somnat i taxin hem=)
  Men trots detta var jag uppe halv nio i morse för att åka till sanda och rida med Elin. Det var hårt. Men efter lite uppvärmning av både häst och mig så fick vi ett rätt så bra resultat tillslut, vi kunde ställa och gå i form. Ungefär vad jag hade som mål, framåt bjudningen var det väl lite sämre med men där hade jag ju helgraderat mig så jag kunde sätta in en stöt när det behövdes. Nästa pass tänke jag sattsa på lite kondition. Han måste ju kunna orka springa och böja på nacken också=)

När vi var klara med hästandet åkte jag tillbaka till stan och Mika och käkade på max, välbehövligt. Vi åt ingen mat alls igår, bara frukost och sen massa smakprov, mestadels sötsaker för min del. Och allt vin vi provade och sen kvällens drycker på det. När jag var hemma och bytte om innan vi skulle till max så började kroppen skaka sådär som det blir när man har väldigt lågt blodsocker. Det är inte alls mysigt. Men nu är jag återställd, max-mat, kladdkaka hos christer och lite pasta nu när vi kom hem och en vitamin well´s som vi fick i går. Men det skall bli sjukt skönt att äntligen få sova igen.

Titta så fina vi kan va.


Gos på hög nivå...


Elin tyckte vi skulle byta foto posé, men Mykke hängde inte med mig...


Tira hade väldigt svårt för att ha båda öronen framåt sammtidigt.

Mässa

Hej Hopp

I dag har vi varit på mässa för Kegs (restaurang grossisten här) nästan hela dagen. Kom dit halv två efter mitt välbehövda besök hos Ulla naprapat. Och så kom vi hem för en timme sedan. Massa gott fanns det så jag har proppat mig full med divers kakor och bullar och bakelser. Fick med mig en hel choklad mousse kaka hem=) jag var och smakade på den två gånger så när dom skulle packa ihop letade tjejen i montern upp mig och gav den som blev över till mig=) Vi kom hem med två kassar fulla med olika juicer också och några vitamin well´s också. Dom är riktigt goda och fullproppade med vitaminer och nyttigheter. Sen fick vi lite bröd och ett par flipflops fick jag, sen träffade vi Janne, min mosters man som är säljare för knorr. Av honom fick jag te. Sen har vi förstås smakat massa vin och souerz nya smak svart vinbär, den va god. Och nu i kväll fortsätter det hela med efterfest på munken. Jill sa att dom hade kiviks nya päroncider där så den måste man ju prova. Gratis är gott heter det ju=)

I morgon skall jag rida med Elin, Då jävlar skall hästen få svettas, skall utrusta mig med sporrar och spö, bara för att öka motivationen på honom lite. Sporrar är en väldigt fin uppfinning tycker jag, fast i Mykkes fall måste man använda dom för att han skall lyssna på skänklaran över huvudtaget men om man rider med sporrar vanligtvis på en häst som inte är sönder bankad i sidorna så får du en häst som är så mycket känsligare för hjälperna, jag tycker ju att det är bättre att bara pilla lite med sporren än att behöva banka några gånger med hälen för att man skall få resultat. Och dessutom har jag ett par jättefina rosa sporrar som jag köpte på mässan i globen på sthlm horse show i vintras.

Nä, nu är det duschen som gäller. Have fun.

Blitt med tv.

I dag gick vi upp klockan åtta och käkade frukost och sen åkte vi och hämtade Elin och åkte vidare  till stallet. Mika konstaterade att han inte vill ha häst på våren när han upptäckte hur mycket dom fällde=) Jag tog Mykke, Elin Tira och Mika fick föra Ärtan och sen ut i skogen. Fast att Mykke är en fet 23-årig fjording som bott på ridskola hela sitt liv så händer det något i hans luddiga huvud när han får galopera i skogen. Då skall det till att bockas. En otränad jag på stark tung bockande fjording i skogen är inge kul tycker jag. Jag har blivit en riktig räddhare de senaste åren. När jag var yngre så var det liksom full fart framåt som gällde och gärna över saker också. Nu trvis jag bäst på ridbanan. Efter skogen så hamnade vi på ridbanan där vi försökte hitta en form som inte var lång, rak och tung. Det gick i typ 5 minuter sen orkade jag inte hålla emot med sätet och magen längre. Jag lär ha träningsvärk i morgon som heter duga. Och ända sedan jag kom ur sadeln har jag haft ont i ljumskarna och för att inte tala om benhinnorna, jag kom på varför jag brukade ha sporrar på honom. Men nu skall jag och Mykke ha en fat-camp tillsammans, han åker tillbaka till Sindarve den 20:e och förhoppningsvis är han lite mer medgörlig då och jag hoppas på att ha fått någon lite muskel i magen iaf. Dags för lite core pass på F&S igen kanske.

När vi hade hästat färdigt med Elin åkte vi till Jonna och Mika fick för första gången rida Annie. Och Mika fick för första gången åka häst-katapullt. Det gick snabbt och smärtfritt, bara massa sand över allt. Men han satt upp igen iaf och resten av tiden gick bra. Tror båda kände sig lite obekväma så Annie tyckte hon hittade en bra lösning på problemet, av med skiten bara=) Hon var såld förut men dom fick köpa tillbaka henne, hon var nog lite missnöjd med nya ägaren så hon fick sig en och annan flygtur hon med. Men när hon kom tillbaka var hon så snäll så. men det kan ju ha berott på att det var Mattis som red henne då och där vet hon att det är lönlöst.

När vi var färiga hos Jonna åkte vi sandiga och pälsiga till Elgiganten och köpte en tv. Det blev inte den vi tattat på för den var 2000 spänn dyrare i affären än på nätet men den vi valde sa försäljaren var bättre ändå. Så nu är jag 5000 kronor fattigare men jag har en LCD-Tv. Jag har aldrig ägt en egen tv förut och inte MIka heller så vi är lite stolta faktiskt=) Och den funkar att spela Guitar Hero på också, det har vi redan testat. Nu är det antenssladds dragning och kanalsökning som gäller.

Så ser den ut, 32" från AOC.



I morgon skall vi till länsförsökringar, jag skall ta lite vuxenpoäng och börja pensionsspara. Jag skall bli en rikt tant när jag blir tant. Sen skall jag leka på stan med  Elin och sen Jill. Mitt första planerade stopp är The Body Shop, skall köpa jätte fuktgivande och mattande ansiktskräm och mera Body Butter.

En bebis-dag.

Tjo!

I dag har jag suttit och softat i almedalen med Emelie och Nora som hon var barnvakt åt. Hon verkar ha kommit i den åldern när allt är jävligt intressant att stoppa i munnen. När vi var på väg upp på östercentrum igen så ringde Elin och undrade om vi ville äta glass med henne och Jimmy på hamnen. Och det ville vi. Jag åt en jättegod champagne sorbet och en blåbärs sorbet. Nam nam. Sen fick jag skjuts hem till Mikas kompis Johan och Linn och deras lilla bebis Benjamin. Sjukt liten bebis med absolut noll baby-hull, men dubbelhaka hade han ändå. Där satt vi och tittade lite på tv sen fick vi mat av dem med. Kylcklinggryta med kokosmjölk och typ citron i och quino till det. Det var väldigt mumsigt och nu har vi kommit fram till att vi också skall börja käka quinoa. Sen åkte vi allihop och shoppade på Ica Maxi. Ett trevligt kvälls nöje sådär, vi kom därifrån med ett guitar hero. Så på tisdag skall vi köpa en egen platt tv. För när Mika skulle koppla in xboxen i hans mammas tv förut så visade sig att det gick inte. Den va för gammal, den e typ 30 år. Så nu har jag hittat en på elgiganten som inte var svindyr så den skall vi dit och pruta på=) Det blir najs för då kan jag se på tv på kvällarna utan att störa henne eller nåt.

I morgon blir en dag i hästväg=) Först skall vi rida med Elin klockan nio sen skall vi hem till Jonna och leka med Harry. Det skall bli kul att se. Mika som inte ridit på ett halvår och Harry som inte blivit riden på ett halvår...är det en bra kombination? Det vet vi nog inte förens efteråt=)

Back in life...

Jaha, hemma igen och här sitter vi ändå. Mika vid sin dator och spelar WOW och jag underhåller mig på egen hand med min dator...äre inte underbart så säg.

RSS 2.0