Övergiven och heeeelt ensammen

Stavas ensammen så?

Iaf, Mika leker med sina kompisar och skall på krogen och jag fick inte följa med...tråkmåns!! Bara för att jag var på afterwork i går själv så var det tydligen hans tur i dag. Men jag frågade faktiskt om inta han skulle med eller om han skulle hitta på nått med någon men han satt hemma och glodde på film istället. Då får han väl skylla sig själv, han kunde gjort saker i går, i dag vill ju jag leka med honom ju!! Inte sitta här själv och glo och på tv är det bara melodifestivalen, tjoho!!! kan det bli tråkigare eller??!!

Jag har redan läst en tidning, ätit godis, dushat, tyckt synd om mig själv och vart sur, kollat FB, kollat bloggar och nu skriver jag här, hur skall jag överleva kvällen. Har överlevt i två timmar nu, typ 5 kvar till han kommer hem och då kommer jag ha haft sååå tråkigt så jag kommer vilja prata massor men han kommer vilja sova massor och så kommer jag ha tråkigt igen och somna. Så vad är det som man längtar efter så mycket med helgen egentligen?



Tråk tråk tråk tråk tråk (jag känner att jag varit väldigt possetiv här senaste tiden va, eller vad tycker ni?) =)



Update: nu har jag ätit, kollat på AristoCats och pratat med världens bästa Frida i en timme. Och tiden går såååå långsamt!!!

Päron/Ingefära

I dag har jag testat päron/ingefära yoghurten, mmmmm. mums!! Och just i detta nu skall jag testa hjortron/vitchoklad. En Live yoghurtprövning =) Resultat: yam yam, fast det bästa händer i eftersmaken. God. Mycket mycket bättre en skånemejeriers äkta vaniljyoghurt med cohklad, den var bara konstig. Den här var en hit! Fast jag tror fortfarande att citron är min favvo, tätt följdt av päron/ingefära. Nog med yoghurt snack, det är ett jobbigt ord att skriva =)

På fredag skall jag på min första afterwork, tjoho. och jag vet inte vad jag skall ha på mig. Jag har inte köpt kläder sen i somras typ, eller jo en polotröja köpte jag innan jul. Känns inte som det mest piffiga att ha på sig kanske...men eftersom mika börjar bli en rik hanverkare nu så sa han att han kunde köpa nått nytt till mig =) Snällt va. Så nu ska jag dra med honom på stan på typ torsdag tror jag, i morgon är det ju träning så då hinner vi inte. Men men, det är inte fredag riktigt ännu, (både bra och dåligt typ).

Nu skall jag hoppa i duschen (läs stå och hänga ett tag och sen sitta och bara va en stund) innan jag deckar i sängen.
God natt

Sommarlycka!

Ett litet tips på sjukt god yoghurt. Valios yoghurtar som heter sommarlycka, finns i tre olika förpackningar med sex olika smaker, Gammeldagsvanilj, Hallon/björnbär, citron, jordgubb/hallon, Päron/ingefära, Hjortron/vitchoklad. Har inte smakat dom sista två ännu men dom skall införskaffas idag. Den med citronsmak är underbar!!



Tadaa!!

Lite nytt o vår-fräscht här, nu skall det bara bli vår ute också, men jag kan gärna hoppa över just den perioden när all den här snön skall smälta, jag måste köpa gummistövlar!!

Ryggen blir bättre och bättre och jag är glad att jag trottsade mig själv och stannade hemma hela veckan annars hade jag bara fått dragits med det ännu längre, så nu skall jag lära mig att gå ordentligt och slappna av i höfterna och inte svanka, och ha knäna över fötterna och inte ha knäna överspända. Och detta skall ske sammtidigt. Jajjemen, lite utmaningar i vardagen är väl alltid trevligt =) inte tappa axlarna och le sammtidigt glömde jag visst...
men jag är verkligen inte gjord för att ha ont, jag blir knäckt, jag hade varit ett perfekt tortyroffer. Och som jag skrev sist att man får ont på andra ställen också för att dom ställena får jobba extra. De e fan inte okej. Jag har fått lära mig att vår kropp är väldigt flexibel och kan klara förändringar väldigt bra...lögn!! Inte min iaf, är inte allt som det ska så brakar det ihop. Och bara för att göra allt lite mysigare så blir jag stresad av att ha ont också. Jag vet ju inte när det kommer att gå över, och man skall inte överanstränga sig, men lägenhetden måste ju fortfarande möbleras i ordning och det skulle vart kul att va på jobbet och speciellt i tisdags när det var demo dag o i torsdags när säljaren från snickers workwear var där. Hur man än gör så blir inte kroppen och hjärnan nöjd, skall det va så svårt för dem att enas!! och när jag blir stressad, vad händer då, jo jag får ont i ryggen, dock inte på samma ställe som supermega låsningen sitter (svanken) utan på baksidan av solarplexus eftersom man inte andas hela vägen ner i magen utan stannar där så blir det spänt där. Livet kan verkligen vara underbart ibland =/

Men men, något gott kom det ju utav det, en ny bloggdesign och...ehm...äää..jo, jag har fått sovmorgon (dock så länge så jag inte kan sova på kvällen när mika går och lägger sig, fast man blir trött av att ha ont oxå....) kände bara för att understryka lite mer min situation här =)


Men vet ni nått mycket fint som hände i dag, Emelie och Tobbes dotter bestämde sig för att komma ut. Så den 20 februari är ett datum att komma ihåg!! Jag har sett bild på henne, hon har en Emelie-näsa =) Hoppas dom vilar ut sig ordentligt nu på BB för jag gissar att det kommer bli en anstormning sen när dom kommer hem av alla som vill titta på bebisen, Och jag med =)



Nu är vi nyss hemkomna från bion, vi såg Shutter Island. Mycket rörig film, men ändå bra men den tar nog ett tag att sjunka in, som alla psykiska filmer. Kanske för att dom är just psykiska, eller vad tror ni?


Nu blir det sängen, God Natt

Rygg-helvete

Det är sjukt vad trött man blir av att ha ont, och vad ont man får på andra ställen för att dom får jobba mer och kompencera för de dumma musklerna som har låst sig. och av att ha ont i nacken blir man helt väck i huvudet också. Jag får koncentrera mig som fan för att skriva nu men sammtidigt är jag rastlös men så fort jag rör mig så blir jag helt matt typ. Suck!! Som det känns nu så lär jag nog va hemma i morgon med, suck igen!!


Blääääääääääää

Jo...

Den här designen är ful!! Jag har en ny planerad på en bild i huvudet, jag måste bara instalera PS först och den skivan har Mika, någonstan...

windows 7

Nu har jag windows 7 på min dator och en ej längre glappande laddarsladd, väldigt trevligt. Allt detta tack vare Andy!! Så nu sitter jag och filar lite på inställningarna och väntar på at maten skall bli klar, är grymt hungrig. Klyftpotatis, mc myntaburgare och bea o så lite stekt halumi. Mums. Och så känns det som v bor i en etta nu också, målaren håller ju på i hallen och sovrummet så vi bor i vardagsrummet och köket, nästa vecka blir det tvärt om. Skall bli så skönt att få det nytt och fint och känna att det är vårt och vår stil.

Nu skall jag kolla vidare =)

Kram

RSS 2.0