Jag Hjärta Kalle


Påsken

Nu var det så där länge sen sist igen...jaja. Påsk har det vart och påskmiddag har vi ätit. En hos mikas mosters familj och då fick jag och mika påskägg av hans mamma, Det var inge godis i dem men något mycket bättre, varsin biljett till en liten clinic med Tobbe Larsson i Maj här på Gotland. För er som inte vet vem han är så är han en kille från skåne som håller på med hästar och frihetsdressyr. Det går ett program på svt på söndagarna med honom som heter ponnyakuten, ett av mig favvo-program o det är bara tre avsnitt kvar. I programmet hjälper han iaf ett gäng ponnyryttare att lösa deras problem dom har med sina ponnys. Dom är på läger hemma på hans gård i ystad och har haft många gästtränare. Bland annat Madeleine Stiwing som är westernryttare, jag har ridit för henne och hon är jätte bra. Det går att se på nätet för det har jag gjort med alla avsnitt hittills.

Andra påskmiddagen var hemma hos min mormor med min släkt. Vi åt påskmat och snackade skit typ...sådant som man gör. Sen åkte jag och Mika och bytte däck på min bil, eller han bytte däck och jag lekte med mitt lasso =) Då fick jag faktiskt riktiga vårkänslor.

Och så har jag vart på påskmarknad på lantliv hemma i mästerby, där knäckte jag lite extra och körde ponny ridning med grannes shettis cissi. Eller snarare ponnyåkning för vi hade vagn efter henne, Hon gillar liksom inte att bli riden...i tre timmar åkte hon och jag runt runt och det blev jag 300 kronor rikare på så det var väl helt okej. Så fort vi kom ut på vägen när vi skulle hem så fick cissi en jädra fart iaf så jag tror hon hade börjat tröttna på barnen då =)


snyggis cicci o snyggis jag...


Säga vad man vill men sjukt söt är hon iaf.


Hoppla polle!!


Pappa the korv chef och Ola som är Helené som har Lantlivs Man.


Moster Susanne


Mamma sålde Godis. Bland annat Sjukt goda skummkycklingar, mumms!!

RSS 2.0