Dag två, done.

I dag har vi vart och kollat på den nya restaurangen som dom bygger på östercentrum, Etage. Vi hade inget att göra innan jobbet så vi ringde Thomas och gjorde ett studiebesök. Förra veckan sa dom att dom skulle öppna i morgon men det lär inte hända, nu satsar dom på fredag istället. Men det saknas ännu golv på en stor del i matsalen, köket är halvfärdigt, elen är inte klar m.m. Skall bli spännande att se hur det blir när dom fått ordning på det. Dom har en kol ugn i köket för 70 000 och för att använda Thomas ord så hade han som byggt den nog vartit svetsare på serbokratiska arméns pansarvagnar...Iaf så skall Mika förmodligen jobba där i höst (kanske jag med kan man ju hoppas) och enligt mina förhoppningar i vinter med. (kan man skriva enligt mina förhoppingar föresten?)


 Jobbet i dag känndes bättre, lite mer koll på sakerna och bara trevliga gäster, Qim som också jobbar där va och åt med sin kille och deras förädrar, sen var Pelle, han som äger bygnaden som restaurangen ligger i också och åt. Han fyllde år så han fick en whiskey provning, då tyckte jag att dom andra i sällskapet kunde ta en rom-provning (dom gillade inte whiskey) och det tyckte dem med så där lyckades jag öka förtjänsten lite. Man får 3 glas med 2 cl i varje och sen berättar Natalie lite om dem och skillnader och så. 180 spänn tack. Vi har en whiskey, en rom och en dessertvinsprovning. Fast dessertvinerna får man prova fyra stycken för att det finns fyra olika sätt att tillverka dessertviner så då får man en av varje. Sen kan man få testa vitt och rött vin med. 

Imorgon och på torsdag är jag ledig så jag hade tänkt placera mig hemma i trädgården i en solstol och läsa en bok jag tog med från jobbet i kväll, "Allt om sprit från hela världen". 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0